12. jaan 2017

Neljapäev, 12. jaanuar




Eesti keeles kordasime tähestikku, täitsime väikest töölehte tähestiku kohta. Lugesime õpikust luuletust edasi. Luuletuse salmid olid segamini aetud. Õige järjekorra saime tähestiku abil. Eilses osas oli juttu lumest, kes otsis kellut. Tänases osas selgus, et üks kiisu sai endale sünnipäevaks kellu. Tarvi võttis kellu kooli kaasa ja nüüd me teme kõik milline üks kellu on. Aitäh, Tarvi! Tunni lõpus täitsime veel ühte töölehte, kus tuli pildile joonistada erinevaid asju.

Matemaatikas rääkisime arvudest 70, 80 ja 90. Kõrvalteemaks oli liiklusohutus- rääkisime autode liikumiskiirusest. Arutlesime, kas tohib teedel ja tänavatel kihutada. Uurisime spidomeetreid ja liiklusmärke. Olime nii tublid, et saime varem sööma minna.😊

Klassijuhataja tunnis rääkisime VEPA mängust. Saime teada, mitu punkti me oleme kogunud. Arutlesime kuidas käituda erinevates olukordades. Omaette teema oli teise aitamine. Jõudsime järeldusele, et abistada saame siis kui abi palutakse, seega pole vaja vägisi aidata. Tunni lõpus kirjutasime KIIDUD.









 Eilsed kuked.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.