7. jaan 2017

Kuueteistkümnes koolinädal

No nii, vaheaeg ongi läbi! Ootan juba väga teiega kohtumist! 

Tunniplaanis on meil sellel poolaastal muudatused. Teisipäeval on neljas tund rütmika. Kolmapäeval on viis tundi. Viies on kunstiõpetus. Neljapäeval on neli tundi. Muudatused leitavad ka vasakus veerus tunniplaani all.

Esmaspäeval tõstame oma istumiskohad klassis ringi. Kui Sinu emal või isal on esmaspäeva hommikul veidi vaba aega, kutsu ta kaasa endale appi. Kindlasti võta kaasa vahetusjalatsid!
Eesti keeles on suur jutustamistund. Selleks mõtle juba kodus rahulikult läbi 4-5 lauset oma vaheajast. Tutvume ka uue õpikuga.
Matemaatikas ootab meid koolis uus tööraamat.
Loodusõpetuse töövihik on minu käes. Tööraamat enamusel sahtlis. Kellel kodus, võta kindlasti kaasa.

Tuleta meelde, kas sul on koolisahtlis olemas värvilised paberid, käärid liim, A4 joonistusplokk. Kui ei ole, tuleb kooli tuua.

Tunniplaanis on kolmapäeval ja reedel järelvastamise tund. Sellel ajal tegelen nende lastega, kes tunnis ei jõua oma asju tehtud, kellele on vaja rohkem seletamist, ülerääkimist.

Alustame ka arenguvestlustega. Arenguvestlused toimuvad e-kooli põhiselt. Nii õpilane kui lapsevanem saavad küsimustiku. Lapsevanem näeb enda küsimusi, õpilane oma kontolt enda omi. Enne koolis kokku saamist tuleb küsimustikud täita. Et ma saaksin vanema ja lapse arenguvestlusele kutsuda (küsimustiku saata), peab lisaks vanemale olema ka õpilane e-kooli kasutaja. meil on hetkel veel alla poolte õpilaste e-kooli kasutajad.


Et uus aasta oleks jätkuvalt täis sallivust, hoolivust, austust ja julgust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.