16. jaan 2017

Esmaspäev, 16. jaanuar

Eesti keeles jutustasime oma nädalavahetusest. Kordasime tähestikku. Leidsime pildi järgi sõnu ja kirjutasime lünka õiged tähed. Lahendasime mõistatusi. Kõigil on tehtud töövihikust lehekülg 9 ülesanne 1.

Matemaatikas rääkisime teemal "Number ja arv". Jätame meelde, et numbreid on 10 ja arvude kirjutamisel kasutame numbreid. Kolmapäeval teeme peastarvutamise töö- liitmine lahutamine 6 piires. Enam sõrmi ei kasuta.

Loodusõpetuses lõpetasime eelmise tunni teema. Uus teema oli elus ja eluta. Kodus on vaja kleepida töövihikusse lk 23 pildid, mis sa tunnis välja lõikasid ja kleepida veel ei jõudnud.

Kunstiõpetuses saime kuked valmis.
Homme kehalises kasvatuses suusatate kooli õues.












Infot
Broneerisin 31. märtsiks etendusele Emma ja ajakivi ehk Nukkude teater. Lavastaja Taavi Tõnison (tuleta Aabitsat meelde). Hetkel piletite soodusmüük. Pilet maksab 8 €. Kannan piletite raha oma arvelt ära, kuna soodsaid pileteid on võimalik osta vaid selle nädala jooksul. Ootan raha. Bussiraha ja muuseumipileti hind lisanduvad enne sõitu.

29. märtsil sõidame koos 2. klassiga Jõhvi kotserdimajja. Külastame lastekontserti "Sipsik". Pilet ja sõit kokku 9 €.

8. märtsil on meil koolis külas Keskkonnake. Tegemist on Taaskasutusorganisatsiooniga ja viib koolis läbi tasuta ürituse keskkonnasäästliku eluviisi propageerimiseks.

2. märtsil on koolis teater. Pilet 2€

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.