15. jaan 2017

17. koolinädal

Eelmine nädal lõppes vahvalt. Reedel oli meil kunstiõpetuse tunnis abiõpetaja Ann-Katriin, kes juhendas kukkede meisterdamist. Tund oli suurepärane, kukekesed jäid veel pooleli, lõpetame esmaspäeval. Aitäh Ann-Katriinile ja tema emale vahva idee jagamise eest!
Kui keegi soovib oma põnevat ideed teistega jagada, anna mulle teada!
Sellest aastast on meil igas tunnis VEPA mängud. Õpetaja peab pidama arvestust nende üle, kuna meie osaleme pilootprojektis. Nädalas mängisime kokku 37 minutit. Selle ajaga jõudsime mängida 14 mängu ja teenisime 37,5 VEPA punkti. Nädala alguses püstitasime eesmärgiks koguda 40 punkti. Ainult 2,5 punkti jäigi puudu! Super! Iga punkt annab ühe kommi 😊. Õpetaja laual on suur kommipurk, mille avame siis kui saame selle täis.

Uueks nädalaks valmistudes kirjuta päevikusse tunniplaan. Kirjuta ise ja püüa juba kirjatähtedes kirjutada.
Algavad arenguvestlused. Kes ei ole veel kutset saanud, siis piiluge e-kooli. Kirjutasin teile. Kindlasti peavad olema vastatud nii vanema kui õpilase küsimused. Õpilane näeb küsimusi ja saab vastata oma kontolt sisse logides.

Esmaspäeval saavad kõik soovijad lugeda mulle reedest teksti. Too kooli oma karu ja mõtle läbi oma puhkepäevade tegevus, et jutustamine sujuks. Kunstiõpetuses on vaja värvilisi pabereid, liimi kääre. IT-i NUTI ringis kordame Kahoot´i abil ja teeme pranglimist.

Teisipäeval räägime eesti keeles vanadest raamatutest. Kui sul on kodus mõni vana raamat võta see kooli kaasa, kui vanemad lubavad. Uurime ja uudistame.

Kolmapäeval on viis tundi, ära unusta!

Neljapäeval ei ole muusikat, koori ega flöödiringi. On kolm tundi. Esimene tund eesti keel, teine tund matemaatika ja kolmas tund klassijuhataja. Peale söömist pikka päeva või koju.

Puhkepäeval Teddyga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.