18. jaan 2017

Kolmapäev, 18. jaanuar

Eesti keeles rääkisime vanast kirjast, vanadest mängudest ja vanadest mänguasjadest. Mängisime villatordimängu. Oli väga lõbus! Uurisime pilte vana aja lastest, võrdlesime tänapäeva lastega.Otsisime sõnades täishäälikuid ja kaashäälikuid. Kui sul on kodus vana aja mänguasju või sinu vanaema-vanaisa juures on põnevaid vanaaegseid mänguasju, pildista ja jaga ka teistega.












Matemaatikas tegime töö kus tuli peast liita-lahutada 6 piires. Esmapäeval teeme 7 piires. Kordan, et need liitmis-lahutamistehted on nüüd juba pähe kulunud, enam sõrmi ei kasuta.

Tuletan meelde, et homme on 3 tundi. Ringitunde ei ole.

Täna tulid meie klassile uued toolid ja lauad. Kahjuks on lauad ilma sahtliteta 😞. Esialgu paneme need asjad mis praegu sahtlis kilekotti, edaspidi vaatame mida teha annab. Homseks sangadega kilekott kaasa.

Infot
Broneerisin 31. märtsiks etendusele Emma ja ajakivi ehk Nukkude teater. Lavastaja Taavi Tõnison (tuleta Aabitsat meelde). Hetkel piletite soodusmüük. Pilet maksab 8 €. Kannan piletite raha oma arvelt ära, kuna soodsaid pileteid on võimalik osta vaid selle nädala jooksul. Ootan raha. Bussiraha ja muuseumipileti hind lisanduvad enne sõitu.

29. märtsil sõidame koos 2. klassiga Jõhvi kotserdimajja. Külastame lastekontserti "Sipsik". Pilet ja sõit kokku 9 €.

8. märtsil
on meil koolis külas Keskkonnake. Tegemist on Taaskasutusorganisatsiooniga ja viib koolis läbi tasuta ürituse keskkonnasäästliku eluviisi propageerimiseks.

2. märtsil
on koolis teater. Pilet 2€.

24 jaanuaril ootame vanemaid tundidesse. Meie klassi uksed on terve päeva avatud (meil on neli tundi). Ootame kõiki külla, siis näete mida põnevat me tundides teeme ja kui palju me juba selgeks oleme õppinud. Kohtume koolis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.