13. dets 2016

Teisipäev, 13. detsember

Päkapikkudelt saime kommi. See tegi hommikul kohe tuju heaks!

Eesti keeles kirjutasime lauseid ja kes ei jõudnud neid lõpuni kirjutada, lõpetab kodus. Lugesime päkapikk Uku päevaplaani, koostasime ühe tavalise koolilapse päevaplaani. Lahendasime töövihiku ülesande 1 leheküljelt 53.

Seejärel sõitsime teatrisse. Aitäh abivalmis vanematele, kes meid transpordiga aitasid. Etendus oli tore ja õpetlik ka. Lapsed olid täitsa tublid. Vahel küll mõni unustas enda ja kargas püsti ning mõni laps nõjatus eesistuja seljatoele, kuid esimese korra kohta hästi. Kurb, et kaks sõpra ei pannud tähele õpetaja juttu, et kotid jätame garderoobi ja nii kõndisidki nad koolikotid seljas teatris ringi.
Eraldi kiidan neid lapsi, kes käisid õpetajale ütlemas, et neile on järgi tuldud ja nad lähevad ära. Kaks last jäigi minu andmetel kadunuks, kuid riietehoius olid vaid Ege ja tema ema riided, siis eeldasin, et kõik koju läinud. Tänan emasid ja isasid, kes aitasid ka teatrist tulles lapsi ja õpetajat.

Homme pakime ja kaunistame piparkooke. Tean, et Kenti ema ja Brithi-Grethi ema tulevad meile appi. Neid lapsi, kellel on aega ootan samuti appi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.