12. dets 2016

Esmaspäev, 12. detsember

Päeva algul sai iga laps rääkida oma nädalavahetusest. Ja kommi saime ja piparkooki ka!😃

Eesti keele tunnis rääkisime päkapikkudest, millised on nende ametioskused. Kirjutasime suurt ja väikest Z ja Ž. Tegime VEPA mängu. Kuna korrapidajat päeva algul polnud, siis jäid saamata memme vigurid. 

Matemaatikas jätkasime oma poolelijäänud tööd. Selleks kulus terve tund.

Loodusõpetuses oli teemaks asjad. Miks asju taaskasutatakse. Kuidas asju sorteerida. Jõudsime mängida ka materjalide mängu.

Peale söömist seadsime end ritta ja läksime muuseumitundi. Oh,mida me seal kõik ei teinud. Kõigepealt räägiti jõuluvanast, kes elab kaugel põhjas. Seejärel arutleti, kuidas näeb välja üks õige hiilimine. Hiilitud sai nii ülakorrusel kui all. Pisikeses toakeses oli avatud postkontor, kus päkapikud said kirju sorteerida. Siis tuli käed puhtaks pesta, sest igaühele anti jupp tainast, mis vajas rullimist ja  piparkoogid lõikamist. Valmis kaks plaaditäit piparkooke. Samal aja kui piparkoogid ahjus olid, meisterdas iga laps endale tillukese kingikarbi.Veel oli jäänud piparkookide kaunistamine. Kõigile oli neli piparkooki. Kahele tuli panna vähem glasuur, et need kiiremini kuivaksid ja kahele rohkem, sest need sai kohe ära süüa. Lõpuks läks lahti päkapikudisko ja kõigile osalejatele jagati tunnistused. Oli igati lahe muuseumitund.

HOMME on kaks eesti keelt. Kell 10.00 läheme sööma ja siis teatrisse. Anname endast parima, et olla valmis 10.20. 
Vanemad, palun andke lastele teada, kas nad võtavad koolikoti kaasa või jätavad kooli. Teater kestab tunni,  jõulumaal saab trallida ka tund aega. Mina hakkan nende lastega, kes pikka päeva tagasi tulevad koolimajja minema pool üks. Miks nii vara? Tänane muuseumitunnis käitumine jättis soovida. Kuid vanemad võivad soovi korral tulla teatrisse poole üheks ja olla oma lapsega kauem. 
PILDID

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.