14. dets 2016

Kolmapäev, 14. detsember

Hommikul olid päkapikud poetanud õpetaja ja Kaisa laua vahele piparkoogikoti. Maiustasime.

Eesti keeles rääkisime teatrietendusest. Seejärel lugesime ja vastasime küsimustele. Parandasime TV harjutuses vigu 53/2. Teises tunnis said lapsed rääkida kuidas nende kodus jõulusid peetakse. Harjutasime täislausetega vastamist. Kordasime keelereegleid, täitsime TV ülesanded 1 ja 2 lk 54. Töölehelt tuli välja lõigata poolik süda mille peale oli kirjutatud pool sõna. Tuli otsida üles teine pool ja kleepida süda kokku ning lõpuks jõuluvana värvida.

Matemaatikas uurisime Tallinna linna plaani ja aitasime Otil jõuda Raekoja platsile. Matemaatikas lahendasime tekstülesandeid, õppisime leidma küsimust ja seda alla joonima ning vastust kirjutama.
Peale neljandat tundi hakkasime homseks laadaks ettevalmistusi tegema- kaunistasime piparkooke glasuuriga. Pakkisime kingipakke. Aitäh tublidele lastele ja suur tänu emad Riina, Merle, Karin, Nele-Helen ja Liia.











Homme on esimese kolme tunni ajal proov. Esinejatel vajaminevad asjad kaasas, ülejäänutega teeme eesti keelt ja matemaatikat ning sekka ka loodusõpetust. Loodusõpetuse asjad on kõigil koolis sahtlis. Klassijuhataja tunni asemel on kunstiõpetus. Kes homme laadalt midagi osta soovib peab raha kaasa võtma.

Reedel on eesti keel, matemaatika, kehaline kasvatus (järgneb söömine) ja inglise keele ring. 

Armsad vanemad, palun kasutame koolimajas käies siniseid kilesusse või võtame saapad jalast ära. Meie lapsed jooksevad koridoris üsna sageli sokkides. Sageli istuvad nad koridori põrandal ja ajavad juttu. Tänan mõistva suhtumise eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.