27. okt 2018

Kaheksas koolinädal

Selleks korraks on vaheaeg läbi saamas ja juba esmaspäeval kohtume taas koolis.

Sellel nädalal on Halloween ja meie peaksime siis kolmapäeval luukerede moodi välja nägema.

8. novembril on meie koolis mobiilne planetaarium. Palun valida film, mida sina soovid vaadata. Klass vaatab enim hääli saanud filmi. Oma filmisoov märgi tabelisse MINU FILM Filmide valiku leiad SIIT Kui keegi ei pääse vaatama, palun kirjuta mulle.

Kiidan kõiki neid, kes võtsid vaheajal vaevaks ja käisid pranglimisväljakul. Sellest nädalast läheb lahti ka pranglimise võistlus, meie veel harjutame.
Kontrolli, kas sinu jope küljes ikka ripub helkur. Kui oled helkuri ära kaotanud, või on koer jälle nahka pannud, anna mulle teada. Leiame uue!

Esmaspäev- räägime mõne sõna vaheajast, kordame matemaatika kontrolltööks ja joonistame ning meisterdame luukeresid. 
Selle tarbeks võta kaasa WC paberi ja käterätipaberi rulle. Loodan, et teil on endal ka põnevaid mõtteid, mida võiks klassi kaunistamiseks teha. Nutiringis tegeleme vanade tuttavatega, katsetame ühte mängu ja toome põrandale Dash´i ja Dot´i.

Teisipäev- ühes eesti keele tunnis on raamatu "Detektiiv Triibik loomaaias" vestlusring, korjan kokku lugemispäevikud ja töölehed. Matemaatikas kordame.

Kolmapäev- oleme koolis rohkem või vähem kostümeeritult. Loodusõpetuse tunniks on vaja ühte keedetud linnumuna. Matemaatikas teeme kontrolltöö. Nutiringis Dot ja Dash.

Neljapäev- klassijuhataja tunnis võistlused liiklusteemadelt. Auhinnad tublimatele!

EELTEATED

Ka sellel aastal on loodusõpetuses teemaks lemmikloomade tund. See toimub 7. novembril.
Kui võimalik, võta kooli kaasa oma pere lemmikloom: (võib ka ainult üheks tunniks) kilpkonn, putukas, madu, hamster, hiir, küülik vms. Loom peab olema kandepuuris või purgis. Kui sa looma kaasa võtta ei saa, too tema foto või veel parem, tee temast video ja jaga minuga. Videole saad kohe vajaliku info juurde rääkida. 
Ette tuleb valmistada lühike seletus.
1. Mis loom see on, kus ta sinu kodus elab ja mida ta sööb?
2. Kuidas sa oma lemmiku eest hoolitsed? Kas temaga tegelemine nõuab palju aega?
3. Kus sinu lemmiklooma sarnased loomad looduses elavad.
Kui sul pole lemmiklooma, keda kaasa võtta, valmista ette umbes 5-minutiline jutt loomast (võid samuti teha video), keda tahaksid endale lemmikloomaks. Näita ka tema pilti.

8. novembril- mobiilne planetaarium. Maksumus 3€.

16. november KODUSÕPPE päev.

Ilusat koolinädalat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.