13. veebr 2017

Esmaspäev, 13. veebruar

Täna pidime klassis kahjuks ümbertõstmisi tegema, kuna kolm poissi segasid klassikaaslastel õppimist.
Eesti keeles
Püstitasime uued VEPA eesmärgid. Jutustasime möödunud nädalavahetusest. Kuulasime Nukitsa ja Pisiku askeldamisest. Moodustasime kuuldu kohta küsimusi. Vaatasime üle etteütluse vead.
Matemaatikas lahutasime. Reegel ütleb, et kõigepealt lahutan niipalju, et kümme saab ja siis ülejäänud. Tööraamatu leheküljed läksid sassi, sest õpetaja ja laste vihik ei ühti.
Loodusõpetuses kordasime üle hambaarstilt kuuldud tarkused ja päästeameti poolt räägitud veeohutuse. Lisaks arutlesime kuidas käituda õnnetuste korral. Tegime telefonikõnesid.


Arva ära, kes on VEPA-d 😊 








Homme on sõbrapäev- ära unusta oma sõpradele kaarte teha! Hommikul kella 8. 00 avatakse klasside sõbrapäeva kohvikud. Kui soovid osta, siis sendid taskusse!
Kehaline kasvatus on homme õues- jalutate rahulikus tempos. Nii saate enne tundide algust osaleda kohvikutes ja ka esimesel vahetunnil. Muidu ei jõuaks.

Kolmapäeval klassis sõbrahommik 1. tunni ajal. Emad-isad kes meiega lustida ei taha, olete oodatud alates teisest tunnist kooli. Kõik kes on nõus mängudest osa võtma, siis ootame juba hommikul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.