19. veebr 2017

22. koolinädal

Reedel oli meil tõeliselt lahe päev. Saime kolm tundi jutti meisterdada.

Algav nädal on väga lühike. Sellel nädalal saab Eesti Vabariik 99 aastaseks!

Esmaspäeval on neli tundi ja ring. IT-i NUTI-i ringis tutvume Õpiveebiga. Kõik, kes mulle oma e-maili saatsid, neid ma kutsusin õpiveebiga liituma. Kuidas seal toimetatakse, vaatame homme. Homme on meil ka viimane võistlus pranglimises. 
Lubasin, et kunstiõpetuses läheme joonistama arvutiklassi, aga kuna meil jäid reedel tööd pooleli, siis me peame need esmaspäeval ära lõpetama. Rohkem meil kunstiõpetusi sellel nädalal ei ole. Arvutiklassi läheme aga kindlasti edaspidi.

Teisipäeval on neli tundi. Kolmanda tunni ajal on osa lapsi proovis, teistega tund.

Kolmapäeval on kodusõppe päev, sest mina õpin Tartus VEPA salamängude läbiviimist. Panen täna õhtuks blogi vaskpoolsesse jaotisse eraldi info, mida tuleb kodus teha.

Neljapäeval on klassijuhataja tunni ajal pidulik aktus. Sellel päeval oleme pidulikus riietuses (tume-hele). Koolipäev lõppeb kõigil 12.10.

Reedel tähistate kodus EV sünnipäeva.


27. veebruaril saab kuulata Aleksei Turovskit. Kõik kes soovivad osa saada sellest suurepärasest võimalusest ja pole veel raha toonud (4€) - ootan. (Hetkel kirjas pool klassi) Osalemine vabatahtlik!

1. märtsil on õuesõppe päev. Sõidame Oandule. Programmi teema "Hundiretk". Programm maksab 1€ ja sõit 3€. Ootan raha. Osadel lastel kõik makstud (Hedy, Emili, Kaisa, Anders, Lisanne); osadel programm (Tarvi, Katrina, Kaspar).  See raha ei olnud teatrirahade (19€) hulgas.
Väljasõit kooli juurest 8.15, tagasi alustame sõitu 12.00

2. märtsil teater koolis. Pilet 2€. (19. last on piletiraha toonud)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.