18. sept 2016

Kolmas nädal

Ootan tagasi ankeete, nii VEPA kui kooliõe oma. Ka sellel nädalal vahetame tunde- esmaspäeval kaks eesti keelt ja kunsti ei ole. Teeme neljapäevase eesti keele.
Logopeed ja õpiabi alustavad. Logopeedil käiakse üks kord eesti keele tunnist ja teine kord pikapäevarühma ajal. Õpiabi peale tunde. Nendele, kes käima peavad, jagan teate.
Kõik vanemad ei ole veel e- kooli kasutajad. Kiidan neid, kes on jõudnud juba ka lapse kasutajaks teha.

Esmaspäev- esimeses tunnis räägime koos sõber karuga, mida põnevat nädalavahetusel juhtus. Mõtle juba kodus lühike jutuke valmis. Eesti keeles räägime teadusest, kui sul lubatakse võta kooli kaasa oma vanemate fotod. Uurime, mis on sarnast ja mis erinevat. Kindlasti on sul tunniplaan terveks nädalaks päevikusse kirjutatud. Too kooli liiklusaabits! Viies tund IT-i Nuti ring. 

Neljapäeval algab sügis. Teise tunni ajal (kunstiõpetus) toimub saalis sügise sünnipäeva pidu. Võta kaasa tervislikku näksimist. Katame klassi sünnipäevalaua. Klassijuhataja tunni ajal toimub spordipäeva parimate autasustamine. Õpetajatel algab kell 14.00 koolitus, siis pikapaäevarühm lõpetab. Ringid (plokkflööt, loovusring) toimuvad.

Ilusat nädalat!


 

glitter-graphics.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.