12. sept 2016

Esmaspäev, 12. september

Eesti keeles rääkisime täna ringrajal kihutavast esisõitja E-st ja inspektor I-st. Vaatasime pilti lk 22-23. Arutlesime kuidas käituda tänaval. Lugesime lk 20 ja 21. TV  saime tehtud lk 14 ja 15. Kellel jäi midagi pooleli, lõpetab kodus. Lugema küsin homme vahetundide ajal ja peale tunde pikas päevas olevaid lapsi.

Matemaatikas oli päevakorral kõrgem- madalam; laiem-kitsam. Vaatasime pilte Munamäest ja Himaalajast. Võrdlesime Narva jõge Amazonasega. TR tegime lk 12-13.

Loodusõpetuses tuletasime meelde suve värve, vaatlesime pilt TR lk 4-5, värvisime. TV täitsime ülesanded lk 4.

Ja siis läksime arvutiklassi. Esimese korra kohta said kõik väga hästi hakkama. Osa ülesannetest on ka blogis. Neid võib kodus veel teha.

Armsad vanemad, aideke lastel kontrollida, et kõik kooliasjad ikka kotti saaksid. Täna oli meil puudu üks matemaatika tööraamat ja üks loodusõpetuse komplekt. Palun kodus ära teha!

Et ilusad ilmad kaduma ei läheks, toodi spordipäev varasemaks, neljapäevaks 15. septembriks. Sellel päeval kooli üldse ei tule, spordipäev algab 8.30 staadionil ja kestab 2 tundi. Staadionilt lähevad lapsed koju, algab suurte sprdipäev. Pärast spordipäevi hakkavad õpetajad õppima.



















Meie joonistatud teatripisikud.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.