16. nov 2019

Üheteistkümnes nädal


Trimestri lõpp läheneb jõudsalt.

Klassijuhataja tunnis tegite rühmatööd ja hindasite enda ja oma klassikaaslaste käitumise ja hoolsuse hindeid. Neid hindeid saate näha klassijuhataja tunni alt.

Loodan, et kõik õpilased on kodus rääkinud paberkandjale trükitud tunnistustest. Neid saab alates sellest õppeaastas kevadel klassi lõpetades.(Vanemates klassides on nii olnud juba aastaid) Kes soovib siiski paberkandjal tunnistust iga trimestri lõpus, annab mulle teada. 
Olen näinud, et õpilasi tunnistuse sisu enam ei huvita, sest e-koolist on ammu hinded juba teada. 
Tunnistuste tagastamisega on ka olnud suured probleemid- ei tooda tagasi, tunnistusel puudub allkiri või näeb siis tunnistus nii räsitud välja, et ei tahakski sinna midagi juurde lisada.

Kooli on jõudnud lõpuks klassipildid. Hind 2 eurot. Kes soovib pilti, võtab raha kaasa.

Tuletan meelde, et pidite juba 7. novembri klassijuhataja tunniks omale päevikusse märkima, millal olete korrapidajad. kahjuks ei tea osa õpilasi siiani, millal nad korrapidajad on.

Helkur on meie kõigi kõige odavam elukindlustus. Helkuri kandmine pimedal ajal on kohustuslik. Kõik said koolis endale uue helkuri. Eelmise nädala kontroll näitas, et kõigil ei olnud veel reedel jope küljes rippuvat helkurit. Kontrollime edasi ja annan kodule ka tagasisidet.

Uue nädala õpsiabi on Katrina.

Esmaspäev- infotehnoloogias vajalik nutiseade. Algab Hea Lapse nädal. Ajakiri kaasa. Sellel nädalal kanname kõik klubimärki!

Teisipäev-  matemaatika ja loodusõpetuse tund, siis sööme ja sõidame kontserdile Jõhvi.

Kolmapäev- muusikatunni asemel eesti keel (on kaks tundi). kunstiõpetuses lõpetame tööd ja alustame kuusega (rühmatöö). Seitsmenda tunni ajal õpime matemaatikat.

Neljapäev- hommikul on klassijuhataja tund kell 8.00

Reede- töö ja tehnoloogias tegeleme quillinguga.


EELTEATED

29. novembril teeme töö-ja tehnoloogiat kauem (küpsetame) ja siis 6.12 ei ole tunde.

11.detsembril jõulumaale sõit.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.