17. märts 2019

Kahekümne viies koolinädal


 ILUS KIRI
 TAHVLIT KATSETAMAS


TUULEPARK








Algaval nädalal on ära sportlased. Esmaspäevased ja neljapäevased tunnid vahetuses. Esmaspäeval käelist tegevust ei ole, neljapäeval on kaks käelise tegevuse tundi.

Esmaspäev- eesti keele tunnis on praktikant.Ringitunnis saad valida millise robotiga tahad tegeleda. Selgub eelmise nädala võitjameeskond.

Teisipäev- ringitunnis tähejuttu arvutisse sisestamine (jutud minu käes) ja illustreerimine. Kuuenda tunni ajal järelvastamine. Need kes võistlustele lähevad on esimese tunni koolis.

Kolmapäev- loodusõpetuses teeme paarides katseid. Otsusta, kellega katseid teed. Paari peale läheb vaja magneteid, pabertaskurätti, villast riidetükki (võib olla villane sokk), kaanega plastkarp. Käelises must pastakas, vildikas, tintenpen. Ringitundi ei ole, õpetaja koosolekul. 

Neljapäev-  alustame päeva klassijuhataja tunniga, toimub karukoosolek ja ka jalgpallurid on koolis. Siis käeline tegevus. Vaja lõngajuppe (kui on kodus, ostma ei pea) ja sukanõela. Peale neljandat tundi ujumine.

Reede- kuuenda tunni ajal järelaitamine/- vastamine. Tüdrukutel õpioskused. Matemaatikas kontrolltöö - teemad e- koolis.


EELTEATED

27. märts- kontsert Paides. Pilet 7 eurot + 5 eurot buss
12. aprill ajakirja "Hea Laps" vastamine.
18. aprill- teater koolis. Pilet 2.50
20.aprill- algab vaheaeg
30. aprill- Eesti Tervishoiu Muuseumis muuseumitund Nägemata nähtud maailm. Pilet 5 €+ sõit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.