2. veebr 2019

Kahekümnes koolinädal

Palun abi- vajame robotiradade märkimiseks klotse. Kui sul on kodus seisma jäänud klotse, mida enam ei kasuta, siis võiksid need meie robotiringile annetada.
Sellest nädalast on võimalik hakata välja võtma kodutöö vabastusi matemaatikas 😃 Soovitavalt kord nädalas. Kindlasti tuled ja ütled mulle enne, saad kleepsu päevikusse ja siis on OK.

Esmaspäev- eesti keeles uus teema, räägime etteütluse vigadest, kordame sisse-,sees- ja seestütlevat käänet.
Matemaatikas-oli vaja teha kontrolltöö vigade parandus. Käelises tegevuses lõpetame sea ja hakkame punuma. Ringitunnis Dashile raja ehitamine.

Teisipäev- kolm tundi eesti keel, eesti keel ja matemaatika, siis sõidame Haljalasse. Muusikatundi ei ole. Ootan sõiduraha neilt kes veel pole toonud.

Kolmapäev- käelises tegevuses punumise jätkamine/lõpetamine. Loodusõpetuse katse jaoks oleks vaja paari lauatennisepalli ja ühte tennisepalli. Kas keegi saab aidata?

Neljapäev- klassijuhataja tunnis KARUKOOSOLEK.

Reede- tundide vahetus. Esimene tund on muusika ja neljas tund kehaline kasvatus. Liiklusring toimub koolimajas kell 8.00, ilmselt õpetajate toa vastas. Peale 5. tundi võimalus teha töid järgi.

EELTEATED


11.02 kontsert koolis. Pilet 2 eurot. Soovin teisipäevaks teada, kes osalevad.


14.02 klassijuhataja tunni ajal sõbrapäeva pidu. VEPA pered katavad lauad. Teeme seekord kõik 24 väikest tükki midagi lauale
nt tikuvõileiba, puuviljaampsu jm.

15.02 "Võlur Oz" raamatu vastamine.

08.03 raamatu tutvustus kogu klassile (õp 1 osa 53/3)- kui sul on raamat loetud ja kokkuvõte tehtud, tule lepime aja kokku millal saad vastata.



https://image.slidesharecdn.com/knlapev-140308022038-phpapp02/95/knlapev-4-638.jpg?cb=1394245398

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.