13. jaan 2019

Seitsmeteistkümnes koolinädal

 Reedel oli meil koolis veel üks robot- Karola oma

 Sellest nädalast algavad arenguvestlused. Tore, kui sul on aeg juba kirja pandud. Kui veel ei ole, siis vaadake vanematega pakutud aegu ja leidke sobiv.

ESMASPÄEV- eesti keele selle nädala teema on "Nukitsamees". Matemaatikas  geomeetria. Vajalik on joonlaud. Reedel puudus viiel! õpilasel joonlaud. Loodan, et esmaspäeval on kõigil. Matemaatikas teeme viiel järjestikusel päeval tähe arvväärtuse leidmise  ja avaldise kirjutamise ülesande, mille eest saad reedel koondhinde.
Käelises tegevuses lõpetame oma kahte  poolikut tööd ja seejärel joonistame kujundite abil (matemaatika).
Kellel läks matemaatika töö kehvasti, siis hommikul saan vajadusel sind aidata ja õpetada.

TEISIPÄEV- IT-i NUTI ringis jätkame referaadiga. Peale tundi saad teha kontrolltöö uuesti.

KOLMAPÄEV- loodusõpetuses on igal meeskonnal vaja taskulampi, käsipeeglit väikest mänguasja ja 4 nöörijuppi. Kaptenid, jagage esmaspäeval omavahel ära, kes mille kaasa võtab. Sellel kolmapäeval ringitundi ei ole.

NELJAPÄEV- klassijuhataja tunnis käime pranglimas, kirjutame kiidusid ja arutame veelkord, mida sellel poolaastal teha. Kui sul tuli kodus mõni hea mõte, siis jaga meiega.

REEDE- loodusõpetuss teadmiste kontroll. Küsimused e- koolis. Matemaatika õpikud peavad olema paberdatud, kilekaaned ümber ja nimi sisse kirjutatud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.