11. märts 2018

24. nädal

kiidan kõiki õpilasi, kes oma värvilehed reedel mulle esitasid!

Kolmapäeval toimus meil karukoosolek poistele. Mul on väga hea meel tõdeda, et poisid oskasid väga hästi kirjeldada olukorda, arutada probleemide üle ja pakkuda välja lahendusi. Loodan, et poisid rääkisid sellest kodus ka.

Avastasin reedel, et enamik lapsi läheb suusatama samade riietega millega on ka koolitundides. kehalise kasvatuse tundideks peavad olema vahetusriided. Peale suusatamist tuleb ennast pesta. Meil oli viiel lapsel käterätik.

Hiljemalt neljapäevaseks klassijuhataja tunniks on kõigil päevikus kirjas millal keegi klassis korrapidaja on. Selleks tuleb blogis olevat kalendrit lapata.

Küünlaümbriseid saab tuua veel esmaspäeval, siis viime ära.

Esmaspäev- koolis algab emakeelenädal. Õpilased saavad osaleda erinevate ülesannete lahendamisel. Loodusõpetuses uurime pileteid (neljapäeval me ei jõudnud). Ujumine.

Teisipäev-loodusõpetuses on kodutööks kiri presidendile. Kiri on kirjutatud kirjapaberile ja pandud ka ümbrikusse. Kirjas kirjelda oma tegemisi nii koolis kui kodus, räägi oma kodulinnast, kirjuta Eestist. Kui sul on häid soovitusi riigikogule, presidendile, siis pane need kirja. Ära unusta viisakat kirja algust ja lõppu.

Kolmapäev- käelises tegevuses võta kaasa tühjaks puhutud muna.

Neljapäev- ootame kõiki vanemaid meile külla. Matemaatikas teeme kontrolltöö. Loodusõpetuses on turu teema. Mängime päris vahetusturgu, selleks võta kodust kaasa üks asi mida sa enam ei vaja (mänguasi, raamat vm) Saad võimaluse oma toodet tutvustada ja soovi korral vahetada.

Reede- eesti keeles kirjutame etteütluse.

EELTEATED


22.märtsil toimub lastevanemate üldkoosolek alates 18.00. Kuni 18.30 räägime koolikorralduslikest küsimustest. Kell 18.30 tuleb vanematega rääkima veebikonstaabel Maarja Punak teemal „Lapsevanemad ja sotsiaalmeedia“

5. aprill Tallinnasse teatrisse ja muuseumi. Sain muuseumist sellise info.
Tuur kestab ca 75 minutit ja peale seda on vaba aega omal käel ringi vaadata.

Kuna grupp on suur, siis jagame teid muuseumis kahte rühma ja anname kummalegi rühmale giidi. See teeb giiditasuks 30€ (15€ rühm). Kui õpilasi tuleb vähem (ca 20), siis saame teha ühes grupis ja sel juhul on giiditasu 20€. Giiditasule lisandub muuseumipilet hinnaga 5€ õpilane. 8a ja nooremad pääsevad muuseumisse tasuta piletiga.


19. aprill PEREPIDU

Toredat algavat nädalat!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.