4. nov 2017

Üheksas koolinädal

Möödus veidi rahutu esimene nädal. Ei tea, kas põhjuseks oli vahepealne puhkus või siis täiskuu😊
Garderoobis ei ole ikka veel kõigi laste jalatsid kottides. Püüame, et jõuludeks oleksid kõikide jalatsid kotis.

Esmaspäev -eesti keeles rändame Pokumaale. Loodusõpetuses algab uus ulatuslik teema- loomad. Enne vaatame oma katse tulemusi ja teeme kokkuvõtte. 
Need lapsed, kellel neljapäevaks oli loodusõpetuses kodutöö (ühe päeva toitumine) tegemata ja reedel ka ei esitanud, siis ootan töid kohe esmaspäeva hommikul. 
Peale viiendat tundi on võimalik raamatuid vastata. Palun kontrolli, kas ma olen Sinu vastatud raamatud juba tabelisse kandnud (eesti keel- klassiväline lugemine) ja kui olen unustanud, tule oma vihikuga minu juurde.

Teisipäev- kunstis läheb vaja värvilisi pabereid ja kartongi, kääre ja liimi. 
Peale tunde saab teha tegemata töid.

Kolmapäev - käelises vaja musta värvi paberit (terve leht), liimi kääre.

Neljapäev - kirjutame etteütluse. Klassijuhataja tunnis on meil Rakvere disaininädala (6.-10. november) raames külas Maiken Atkins.

Maiken (Urmet) Atkins on arvutigraafik, kes on tööd teinud üle maailma, kaugtöö põhimõttel. On abielus Nato sadamakapteniga ja seetõttu on pidanud perega liikuma iga paari aasta tagant. On elanud Portugalis, Belgias, Ameerikas, Hispaanias ja Marokol. Sel suvel kolisid tagasi Eestisse elama. Neil on kodus 6 ja 3-aastane tütar, kes saavad aru eesti, inglise, hispaania ja araabia keelest. 


EELTEATED

7. detsembril sõidame Jõhvi kontsertetendusele "Vanavanemate jõulud." Sõit ja pilet 9 eurot (5+4). Piletiraha 5 eurot tuua hiljemalt 10. novembriks, sõiduraha võib hiljem maksta. Kui keegi ei osale, palun anda koheselt teada, tean siis õpilase päeva planeerida ja õetaja teab mitu piletit osta.

14. novembril peale 4. tundi on teatrisse minek. Etendus algab kell 13.00. Teatrist lähed ise koju või organiseerid endale transpordi.

16. novembril on koolis võimalik uudistada neljanda tunni ajal roomajaid. Pilet 2 eurot.

17. novembril on
 koolikontsert meie koolis   kell 9.00- 9.50
KÜLLA TULEB IVO LINNA JA ANTI KAMMISTE (sobib kõikidele klassidele)
See kontsert on  TASULINE. 2 eurot.

Toimub lühike miniturniir, kus on võimalus esitada Ivo Linnale eelnevalt koolipere poolt välja mõeldud küsimus. Ivo Linna esitab kuulajatele samuti ühe küsimuse, millele vastaja saab ka kohapeal auhinna. Kontserdil on ühel õpilasel võimalus esitada duetis Ivo Linnaga laulu „Kaelakee hääl“.
Ivo Linnaga laulab Emili Kristelle.

20. novembril on õpetaja Vaikusminutite jätkukoolitusel. Õpilastel kodusõppe päev. Materjalid jagan 17.11

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.