6. sept 2017

Ringid meie koolis

Loovusring 1.-3.klassile, esmaspäeviti 6. ja 7.tund üle nädala (2.a klassiruumis), juhendaja Evelin Rikma, esimene tund 25.septembril!
Loovusringis saab iga osaleja rakendada oma fantaasiat ja loovust. Ringis tutvume taaskasutuse ja säästva tarbimise põhimõtetega, meisterdame ja joonistame. Ringis valminud töödest koolimajas eraldi väljapanekud, näitused, samuti osaletakse töödega erinevatel konkurssidel. 

Pallimängud 1.-2.klassile, esmaspäeviti 6. ja 7.tund üle nädala, Rahu Hallis, juhendaja Karin Põdra. Esimene tund 18.septembril!

Mudilaskoor 1.-5.klass, kolmapäeviti 6. t ja enne tunde, muusikaklassis/saalis, juhendaja Aire Aros (osalejad valib muusikaõpetaja)

Plokkflööt 2.-3.klass, esmaspäeviti 6.t, 4.klass,  reedeti 6.t muusikaklassis, juhendaja Aire Aros.
UUTE ÕPILASTE VASTUVÕTTU PLOKKFLÖÖTI SELLEL ÕPPEAASTAL EI TOIMU! 

UUS! Rahuring 1.-3.klassile, kolmapäeviti 6.t (1.b klassiruumis) juhendaja Piret Kaarlõp, ringis osalemiseks vajalik võimlemismatt, selga mugavad riided. Esimene tund 20.septembril!

Fredy Keeltekooli inglise keele ring, reedeti 4. tund 2.klassile, reedeti 6.tund 1.klassile, inglise keele klassis vanas osas.  
ESIMENE TUND 15.SEPTEMBRIL!
Inglise keele ringi saab registreerida kodulehe kaudu www.fredyke.ee 
Inglise keele ringis õpime läbi laulude ja mängude põhisõnavara, väljendeid, harjutame dialooge ja tutvume inglise kultuuri ja eluoluga. Tunnid toimuvad korra nädalas ja kursuse tasu ühes kuus on 19€, millelt saab tagasi tulumaksu. Hinna sees on kõik õppevahendid. Rohkem infot leiab kodulehelt www.fredyke.ee või kirjutadesmarit@fredyke.ee

Kõik ringitunnid, välja arvatud Fredy Keeltekooli inglise keele ring, on TASUTA! 

Ringidesse registreerimiseks meil ringi nime, lapse nime ja klassiga huvijuht@rakverepk.ee 15.septembriks.Kohtade arv on piiratud, kes ees, see ringis sees! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.