25. märts 2017

26. koolinädal

Ja saabki vaheaeg läbi! Loodan, et kõik puhkasid ja lustisid terve nädala.
Mina vaatasin teie töövihikuid- tööraamatuid. Tagasisidet annan e- koolis.
Klassivälise lugemise tabelist selgub, et mõni laps ei ole veel vastanud ühtegi raamatut. Palun kontrollige tabelit ja oma lugemispäevikut. Kui mul on midagi märkimata, palun tule lugemispäevikuga minu juurde.
Esmaspäevast alustame rahvusvahelise projektiga "Lihavõttepühad saabuvad"

Projekti alguses on vaja ennast tutvustada. Selleks palun joonista endast portee (nägu) A4 suurusele lehele. Hea, kui jõuad selle juba esmaspäevaks teha.

Esmaspäev- räägime oma koolivaheajast. Seame uued plaanid, räägime nädala sündmustest. Käelises tegevuses läheb vaja värvilisi pabereid (tuleta meelde, kas sul on ikka kõiki värve), kääre ja liimi. Käärid ja liim peavad olema kõigil! Peale 6. tundi osade lastega (panen e-kooli) vaatame matemaatikaülesandeid.

Kolmapäev- esimene tund eesti keel, teeme etteütluse.
Eemal kohiseb meri. Meeri elab mere ääres. Meeri ema keedab keedist. Ene tahab teed. Kes soovib veel teed? Keegi on esikus. Kes see on? See on Meelis. Meelis on Ene vend.


Peale esimest tundi sõidame Jõhvi kontserdimajja vaatama lastekontserti "Sipsik". Kõigil ei ole raha toodud. (Sõit+ pilet 9€) Kirjutan e- kooli, kellel toomata. Ootan raha esmaspäevaks. Tagasi jõuame umbes 13.30-14.00. Uuri kodus järele, kas jääd pikka päeva või lähed koju. Anna teada esmaspäevaks.

Neljapäev- sööme peale teist tundi (eesti keel) ja siis läheme Päästeametisse. Seal toimub meile tuleohutuse koolitus. Õppetund kestab 60 minutit. Algab kell 11.00. Uurid kodus järgi- kas lähed peale õppust koju või jääd pikka päeva. Palun anna mulle sellest teisipäevaks teada.


Reede- külastame Tallinna Nukuteatrit ja muuseumi. Sõit koos muuseumipiletiga läheb maksma 8 eurot. (Emilil toodud). Väljasõit kell 8.00 kooli juurest. Tasub tulla nii, et koolimajja ei pea minema. Muuseumis oleme tund aega. Etendus kestab koos vaheajaga 2 tundi. Tagasi jõuame umbes kella kolmeks.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.