21. nov 2016

Esmaspäev, 21. november

Oli üks ütlemata tore päev! Päeva tegi naerusuiseks Hedy, kes kõigile piparkooke pakkus. Aitäh Hedy ja ema Maris!






Eesti keele tundi alustasime nagu ikka esmaspäeviti nädalavahetuse kokkuvõttega. Õpetajal on tore kuulata, et enamus lapsi jõuab nädalavahetusel ka õue. Vägev! Lisaks jutustamisele tegime VEPA kirjutamisevõistlust. Võitjaks tuli kogu klass ja auhinnaks tõmmati Nospelkoor. Laulsime nina kinni hoides oma tähestikulaulu. Mängisime mängu "Kes ma olen".  Mängus tuli ära arvata raamatutegelane Tunni lõpus jõudsime mängida mängu "Lava vabaks", kus õpetaja jutustamise järgi pidid tegelased liikuma.

Matemaatikas oli teemaks ruut ja kuup. Kordasime õpitud geomeetriliste kujundite nurki, külgi, tahke ja servu. Näitasime neid ka kujundil. Loodan, et nüüd on kõigil selge. Joonestasime joonlaua abil ruudu. Kõigil ei olnud kahjuks joonlauda. Edasi lahendasime ruudulises vihikus arvutusülesande, peastarvutamisel kasutasime arvukaarte.








Loodusõpetuse teemaks oli aed. Rääkisime köögiviljadest ja juurviljadest. Arutasime, millist osa me sööme. Saime TV valmis esimese ülesande (lk 13)




Kunstiõpetuses saime valmis koerad. Nüüd nad on meil koridori seinal. Alustasime ka kettide tegemist jõulukuuse tarvis. Täna liimisime ketilülisid, homme vaatame, kust tuleb klammerdajaga parandada.































































IT-i NUTI-i ringis tegime esimest korda ise arvutiklassi arvutid lahti ja logisime sisse. Seejärel läksime Miksikese lehel ja logisime sisse. Lapsed olid väga tublid. Tegime ära oma esimese võistluse matemaatikas, selleks oli staatiline kolmevõistlus1. Kodus võib nüüd harjutada staatilist kolmevõistlust 2.

















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.