2. okt 2016

VIIES NÄDAL

Esmaspäevased tunnid toimuvad tunniplaani järgi (eesti keel, matemaatika, loodusõpetus, kunstiõpetus, IT-iNut-i ring) Loodusõpetuses hakkame rääkima perest. Hea kui saaksid kooli kaasa võtta perepildi(d).
Eesti keele tunnis kuulame, mida tegite koos karuga. Igaüks ütleb ühe lause. Mõtle juba kodus lause valmis! Vaata, et tunniplaan on päevikusse kirjutatud.
Kunstis hakkame meisterdama. Selleks läheb tarvis, kastanimune, tammetõrusid jm põnevat. Kindlasti on vaja naasklit. (Nimi peale!) Hambatikud on olemas. Ege-Marek kodus juba harjutab :)
On loodusringi päev.









Teisipäeval on kehaline kasvatus, eesti keel, eesti keel ja matemaatika.

Kolmapäeval on õpetajate päev ja klassis kaks noort õpetajat- Egert ja Magnus. Esimene tund on saalis aktus, siis eesti keel ja matemaatika. Peale söömist algab pikk päev. Õpetaja Aire teeb 4. tunni ajal mudilaskoori. Kes kooris ja pikas päevas ei käi on vaba peale söömist.

Neljapäeval olen koolitusel. Esimene tund on muusika, teine tund eesti keel, kolmas tund rütmika. Peale söömist algab pikk päev. Loovusringi ei ole. Plokkflöödi ringi lapsed saavad olla pikas päevas ja õpetaja Aire teeb viienda tunni ajal ringi.

Reede kulgeb tunniplaani järgi. Viienda tunni ajal on soovijatele ja nende vanematele tutvustav inglise keele tund. Peale seda- algusega kell 13.15 1. klassi lastevanemate koosolek.

Tuletan meelde, et teatrirahad hiljemalt 13. oktoobriks. (Enamus on toonud)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.